Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Skolebestyrelsen

Skolebestyrelsesvalg 2022/2024

Der er 17 marts 2022 afviklet fredsvalg til skolebestyrelsen for de kommende 2 år. 

Bestyrelsen består derfor af:

Vibeke Jensen, Marianne Mørup Gregersen, Charlotte Bonde, Janni Højriis og Kari B. Værden. 

Første suppleant er Lene S. Madsen og anden suppleant er Kåre B. Eriksen.

 

JSTH/20/04/2022

 

Nyt fra skolebestyrelsen Januar 2020

Pyha sikke et år 2019 har været på Glyngøre skole.
I Januar sidste år, besluttede Skive kommune, at vi skulle have en længerevarende, men dog midlertidig ny leder af Glyngøre skole.
Heldigvis blev den beslutning siden omstødt, så vi nu har fået vores helt egen permanente skoleleder.
Hvilket fører frem til et stort, rungende og hjerteligt:

Velkommen til vores ny skoleleder Ann J

Med Ann som skoleleder har vi fået en skoleleder, der blandt mange ting, evner at skabe begejstring og passion. Lederskab handler om at gå forrest, og få medarbejdere, elever og forældre motiverede til at gå med – Ann går gerne forrest. Hun har et kæmpe ejerskab omkring Glyngøre skole. Hun er dygtig til at tale stærke fremtidsbilleder frem, så vi alle får lyst til at tage ejerskab og følgeskab omkring skolen opgave. Hun tilgår opgaven med tro på at skolen kan gøre en forskel, håb for fremtiden og respekt for den opgave folkeskolen er betroet.

Ann er blevet skoleleder for en kompetent og velspillende personalegruppe. Personalet på skolen har i 2019 været igennem en storm af forandringer, omstillinger, beslutninger og anden turbulens.

Det er godt kæmpet – og det har en kæmpe betydning, at alle ansatte har valgt at fokusere på det positive, og har skærmet eleverne fra de værste vindstød.

Når jeg kommer, som gæst på skolen, så er der en tydelig ro og en dejlig varm stemning. Det er tydeligt at mærke, at der bliver arbejdet hårdt i kulissen, for at skabe plads til alle børn og dermed optimal grobund for læring.

Der skal også sendes en tak til alle forældre J Tak for opbakningen, og tak for tålmodigheden.

Vi har arbejdet på de ”skide” principper i en evighed nu J, og vi snakker hele tiden om hvor vigtige de er – så hvorfor er de ikke færdige endnu, kan man jo med god grund spørge sig selv – og svaret er: Hver gang vi er godt i gang, så sker der et eller andet, som er mere presserende og som kræver handling og stillingtagen her og nu – og fordi der lægger rigtig mange snakke bagom sådanne principper, hvis de skal være brugbare og mulige at implementere i skolens hverdag. Vi arbejder stadig på det, og vi har arbejdet kontinuerligt på dem, og vi er i slutfasen – så der er håb for, at det bliver inden længe, at vi kan præsentere dem for Jer.

Udover arbejdet med principper, så skal Skive kommune i marts måned beslutte den fremtidige struktur på skole-og dagtilbud, samt haller. Der er ansat et konsulent firma til at undersøge forskellige parametre omkring de forskellige tilbud i kommunen, og først når de har afsluttet arbejdet, ved vi mere.

Til slut vil jeg lige prale lidt på skolens vegne. Jeg har tidligere været i kontakt med Dueholm skolens ledelse, for at spørge ind til det faglige niveau omkring de elever vi sender til dem i 7.klasse. Der var ingen tvivl, de synes det er meget faglig kompetente elever de modtager fra Glyngøre skole, og nu kommer selve pral historien J dette skoleår (9.årgang) har 6 elever ( ud af 11 elever der blev sendt afsted ) fra Glyngøre skole, været udtaget til Dueholmskolens talenthold – det er skisme da godt gået !

Og dermed slut for denne gang, og rigtig godt nytår til Jer alle

Kærlig hilsen Dorthe Heilesen, formand for skolebestyrelsen.