Gå til hovedindholdet

Aula

Aula er den platform vi i Skive kommune anvender til kommunikation mellem skole og hjem.

Alle elever har et UNI-login som de anvender når de skal benytte Aula som platform.

Når du som forældre indmelder dit barn, modtager du også et UNI-login. Med dette login kan du som forældre få adgang til AULA, via hjemmesiden eller App.

På Aula vil du kunne modtage og sende beskeder til forældre, lære, sundhedsplejerske eller anden personale på skolen. Det er også her du kan se klassens skoleskema, og har du flere børn vil de kunne ses samlet.

OBS. Efter opdatering af Aula platformen i August 2022, skal alle forældre logge på med MitID eller NemID, UNI-login kan ikke længere anvendes som forældre, herefter bør login med selvvalgt kode fungere som normalt. Se med fordel den vedhæftede "Trin for Trin"  vejledningen nedenfor.

Når listen med kommuner kommer frem, så vær opmærksom på, at i skal vælge den øverste mulighed "MitID/NemID" (Se vejledningens punkt 2)

Driftstatus – Aula (aulainfo.dk)

Opdateret 09.09.2022.